Bahan Utama dan Fungsi AG Broc

Bahan Utama dan Fungsi AG Broc

Bahah Utama dan fungsi AG Broc

Ini adalah kandungan AG Broc
Biji Brokoli / Broccoli Seeds (Truebroc)


Truebroc meningkatkan sistem pertahanan semulajadi tubuh terhadap tekanan oksidatif yang disebabkan oleh pencemaran sekitar dan toksin. Menghapuskan radikal bebas secara aktif di dalam badan sehingga 72 jam.
Eldercraft


Eldercraft ini diambil dari buah Elderberry Hitam Eropah dan telah terbukti membantu meningkatkan sistem imunisasi badan terhadap jangkitan virus am seperti batuk dan selesema dan menyekat virus daripada merebak ke seluruh badan.

Yeast Beta Glucan (Yestimum)


Meningkatkan imunisasi dan sistem pertahanan badan terhadap jangkitan serta mengurangkan kolesterol.

Campuran Beri / Mixed Berries


Gabungan Blackcurrant dan Chokeberry (juga dikenali sebagai Aronia berries) yang kaya dengan antioksida demi meningkatkan kesihatan jantung, sistem imunisasi dan mempengaruhi kandungan gula dalam darah yang baik.

Strawberi

Polifenol yang terkandung dalam buah strawberi menyumbang kepada peningkatan antioksida dalam sel tubuh dan membantu menangani tekanan oksidatif dalam badan yang mempercepatkan proses penuaan tubuh badan.

Camu-camu


Beri yang mengandungi sejumlah besar Vitamin C semulajadi yang menyumbang kepada pelbagai manfaat kesihatan. Kandungan antioksida yang menstabilkan tekanan darah, meningkatkan kardiovaskular dan melindungi hati dari jangkitan.

Acai Beri


Membantu menurunkan tekanan oksidatif, keradangan dan meningkatkan kesihatan otak. Membantu peningkatan daya ingatan dan kelancaran aliran darah ke otak. Kaya dengan asid lemak baik, oleik, linoleic, menurunkan kandungan kolesterol tidak baik (LDL) dan asid palmitik yang menghalang kerosakan hasil radikal bebas dan menjamin kulit kekal muda dan sihat.

Figs / Buah Tin (Buah Ara)


Kaya dengan mineral seperti potasium, kalsium, magnesium, zat besi dan copper. Sumber Vitamin Adan K yang baik dan menyumbang kepada kesejahteraan tubuh badan. Kaya dengan serat makanan semulajadi, prebiotik yang baik untuk menggalakkan pengeluaran bakteria baik dalam usus.

WhatApps SEGERA Untuk dapatkan AG Broc

AGENT & STOKIS DIPERLUKAN SEGERA!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *